Profesia days v Košiciach - nezmeškajte príležitosť!

Profesia days

Hľadáme budúcich kolegov! Využite skvelú šancu a navštívte náš stánok. Stretnite sa s manažérmi ako aj budúcimi kolegami, ktorí hľadajú nových ľudí do svojich tímov. Máme pre vás tiež pripravený výber najzaujímavejších produktov z nášho portfólia. A naviac, jedného z Vvás odmeníme pekným darčekom! Stačí priniesť svoj životopis a ak sa na vás pri losovaní usmeje šťastie, hodinky môžu byť práve vaše.

Profesia days Košice sa koná 28. septembra 2017 v priestoroch Spoločenského pavilónu v mestskej časti Západ. Pre verejnosť je prístupný od 10.00 do 20.00 hodiny. Veľtrh príležitostí v Košiciach organizuje spoločnosť Profesia, prevádzkovateľ najväčšieho slovenského jobportálu Profesia.sk.

Tradičnou súčasťou Profesia days je bohatý sprievodný program. Hlavné pódium bude patriť speakrom a motivátorom z najrôznejších oblastí. Nájdete tu tiež priestor kariérneho poradenstva, konzultácie životopisov, testovacie miestnosti, kde si návštevníci budú môcť overiť svoje PC zručnosti, úroveň znalosti cudzích jazykov a prednáškovú miestnosť Profesia plnú praktických rád, ako uspieť na trhu práce.

Tešíme sa na vás v stánku Würth vo štvrtok 28.9.2017.

Získajte vstupenku zadarmo tu.